Regels

Ons bedrijf wil een bepaald product leveren aan onze klanten. Wij zorgen voor een zeewaardig en veilig schip met gediplomeerde bemanning voor een dag zeevissen op de Noordzee, tegen een redelijke vergoeding. Wij gaan dus met u een overeenkomst aan. Om deze overeenkomst duidelijk te maken voor beide partijen, zijn er regels nodig. Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd in deze branche, zijn wij genoodzaakt om duidelijke regels op te stellen voor zowel ons als voor onze klanten. Dit schept duidelijkheid voor beide partijen. De regels die wij hanteren omtrent de boekingen staan hieronder vermeld. De regels en veiligheidsinstructies aan boord van ons schip kunt u op de Stella Bel vinden in de kantine. Wij adviseren u deze aandachtig te bestuderen, eventuele vragen kunt u ter plaatse aan het personeel stellen.

Regels in verband met opstappen voor het wrakvissen op de Stella Bel.

Wij nemen voor het wrakvissen/makreelvissen maximaal 40 vissers mee, met Ankervissen nemen wij maximaal 30 vissers mee. Om u te kunnen garanderen dat er niet te veel vissers aan boord zijn moeten wij heel zeker zijn van de mensen die geboekt hebben. Gevolg hiervan is dat wij streng moeten zijn. Daarom vragen wij bij een boeking van meer dan 5 personen een aanbetaling van 20 euro per persoon.

Wij adviseren u dan ook om, als u voor meerdere personen boekt, vooraf geld te vragen aan uw vismaten.

Wanneer is annuleren voor opstappers (wrakvissen) kosteloos??

* Voor 1 á 2 personen moeten wij dat minimaal 1 week vóór vertrek uiterlijk horen
* Voor 3 tot 5 personen minimaal 2 weken vóór vertrek
* Voor meer dan 5 personen minimaal 4 weken vóór vertrek
Annuleert u later, dan proberen wij om de vrijgekomen plaatsen weer op te vullen. Indien het ons lukt om de plekken alsnog gevuld te krijgen worden er geen kosten berekend. Lukt dat ons echter niet, dan bent u verplicht de openstaande plaatsen alsnog te betalen.

* Als u (om wat voor reden dan ook) de dag vóór vertrek annuleert, moet u het opstapgeld en het bestelde aas betalen.
* Als u ’s morgens niet aan boord staat, krijgt u de rekening voor de opstapgelden plus het bestelde aas alsnog via een factuur thuisgestuurd.
Als u boekt noteren wij uw naam telefoonnummer en huisadres.

Met uitzondering van gehele afhuur varen wij uit met 20 deelnemers. Een enkele keer halen wij het aantal vissers niet. In zo’n geval bellen wij rond of er een collega nog ruimte heeft, maar garanties kunnen wij niet geven. Uiteraard zijn er dan geen kosten aan verbonden.

Regels i.v.m afhuur Stella Bel.

Als u het schip afhuurt krijgt u van ons een bevestiging toegestuurd, wij vragen hierin om een vooruitbetaling van € 350,00.

Wat zijn de kosten voor het annuleren van een afhuur

* Als u de boeking annuleert langer dan 4 weken voor vertrek zijn er geen kosten aan verbonden.
* Als u de boeking annuleert tussen 4 weken en 10 dagen voor vertrek kost dat u € 350.
* Annuleert u korter dan 10 dagen voor vertrek krijgt u van ons een factuur van de boothuur.

Telefonisch contact

Het weer kan, zoals u weet, in Nederland nogal eens een spelbreker zijn. De dag voor vertrek kunt u op de homepage bij vaartschema zien of de trip doorgaat. Bij het niet doorgaan wegens de weersomstandigheden kunt u natuurlijk direct een nieuwe dag bespreken of wij retourneren uw aanbetaling binnen twee weken terug op uw rekening.

Aan boord kunt u niet pinnen, u moet dus contant geld meenemen.

Wrakvissen.nl behoud zich het recht om bij onvoorziene omstandigheden de boeking de avond voor vertrek af te gelasten.

Namens de directie van Wrakvissen.nl.