Wrakvissen

Wij verzorgen het hele jaar door wrakvistochten . Bij wrakvissen zoeken we d.m.v. onze apparatuur de wrakken op. Zodra we bij een wrak zijn gaan we bovenstrooms van het wrak liggen en laten we ons (met de stroming mee) drijven over het wrak. Doordat we ons mee laten drijven met de stroming zullen de vislijnen vrij recht naar beneden gaan richting het wrak. Als je het schip stil zou leggen zou je merken dat de lijn van de hengel meegenomen wordt door de stroming en je sneller in de war zit met uw mede vissers. Bij wrakvissen streven wij er altijd naar om Kabeljauw te vangen. Behalve kabeljauw kom je ook nog andere vissoorten tegen: Rode Poon, Steenbolk, Polak, Makreel, Zeebaars, etc. De vertrektijd voor wrakvissen is 7:00 aanwezig aan boord en dan zijn we rond 17:30 terug in de haven.
In overleg met de schipper kan er ook bepaald worden om eerder te vertrekken, gezien de afstanden die we mogelijk moeten overbruggen om bij de betere wrakken te komen.

Lange Wrakkentocht.
Bij een lange Wrakkentocht gaan we het zelfde doen als bij een normale wrakkentocht. Alleen dan vertrekken we vroeger en komen we later terug in de haven. Deze dagen organiseren we omdat bij verdere wrakken vaak grotere vis gevangen wordt. En als er meer tijd beschikbaar is, heb je ook meer tijd om te vissen! Vertrektijd 6:00 uur en aankomsttijd 19:00uur. ( aankomsttijd is een richtlijn, het kan ook zo zijn dat dit later wordt of vroeger. De vis is alles bepalend )